Pohjois-Karjalan Yrittäjät | Suomen yrittäjät

12.01.2018

Iso Kiitos Uuden Vuoden ilotulituksessa mukana olleille yrityksille

Iso Kiitos Uuden Vuoden ilotulituksessa mukana olleille yrityksille!! Yhdessä saimme aikaan mahtavan paukkeen!!

Mukana olivat seuraavat yritykset; Tilausajot ja Matkailu Raimo Lappalainen, Puromäen Puutarha, Juhlakeskus Gaiju, Suomen Biathlon Oy, EkoAims Oy, Kopolan Varastointipalvelu, Idän Konemiehet oy, Aamu-Usvan Riistatila, Puteli oy, Suomen Parvekevaruste oy, Konepalvelu Huttunen oy, Grilli-Kahvio Sisu, Kuljetusliike Jokijako, MTY-Hyttinen, Josek oy, Taksi Veijo Utriainen, Suomen Handi-Help oy, Liperin Ykkösasema, MT-Suksihuolto, Rakennuttajapalvelu Jetkivi, Marin Varvashuolto, Tmi E.Saarelainen, Leipomo-Kahvila Pulla-Pulju, Maansiirot Karvinen Oy, Nenore oy, Viinirannan Rakennus ay, Koneurakointi Teemu Asikainen, Viherkaste oy, Maanrakennus Päivinen, Pesälahti, Liperin Osuuspankki, Maalaus-ja Laatoitusliike Jani Haavistola, Lihakartano Juhani Tuomela, Liperin Kunta, Pekan Palvelukoti, Ylämyllyn Apteekki, Raminex oy, Tero´s Garage oy, Asennustekniikka Katajisto oy, Taksi- ja Tilausliikenne Mutanen, K-Market Ylämylly, Autoväri K.Hirvonen, Savo-Karjalan Eristys ja Saneeraus, Sähkötyö Manusardi, Mantsinen Group oyj, Kokkomäen Konepalvelu, Puhdas Ilo oy, Itä-Suomen Ovi oy, Ravintola Lipstikka, Parturi-Kampaamo Hiuslinja.

Liperin Yrittäjät ehdolla vuoden paikallisyhdistykseksi

Liperin Yrittäjät ehdolla vuoden paikallisyhdistykseksi.

Lisätietoja Liperin Yrittäjistä;

Puheenjohtaja Satu Hirvonen, 050-5971899